Servicii oferite


Lucrarile de deratizare, dezinsectie, precum si dezinfectie sunt executate de catre o echipa calificata in domeniul DDD (atestati de Directia de Sanatate Publica) si de catre subantreprenori de specilitate ce au o experienta vasta si de lunga durata in acest domeniu.

Atat membrii echipei noastre, cat si colaboratorii nostri sunt informati si instruiti periodic despre noile metode de combatere si de prevenire a daunatorilor. Datorita motivelor mentionate am reusit sa ne ridicam la standardele cele mai inalte cerute de catre clientii nostri, clienti din diverse sectoare de activitate precum:
dezinfectie parcuri
Screenshot 2021-11-08 102924

PROCEDURA DE DEZINFECTIE


Dupa executarea lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie se face un proces verbal in care sunt mentionate toate caracteristicile interventiei ca: cantitatea de substante folosite, precum si denumirea lor, metode folosite, data efectuarii lucrarii, etc.

In cazul in care organele competente efectuaza inspectii, acest proces verbal va face dovada lucrarilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie executate.Stim ca reputatia serviciilor oferite de catre dvs. trebuie sa fie impecabila, de aceea ne desfasuram activitatea EFICIENT, DISCRET si RAPID. Contactati-ne!

gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor
Citeste mai mult