DEZINSECTIE

COMPANIA NOASTRA OFERA SERVICII PROFESIONALE DE DEZINSECTIE IN PITESTI SI LOCALITATILE MARGINASE ATAT PENTRU SUPRAFETE EXTERIOARE, CAT SI INDERIOARE DE SUPRAFETE MARI SI MICI. DISPUNEM DE UN PERSONAL PROFESIONIST CALIFICAT IN DOMENIUL DDD SI GARANTAM CALITATEA SERVICIILOR DE DEZINSECTIE EFECTUATE.
Cu ajutorul nostru cu siguranta veti scapa de acesti daunatori ce aduc anual pierderi economice si materiale, atat persoanelor fizice cat si miilor de firme ce isi desfasoare activitatea pe intreg teritorul tarii. Insectele sunt purtatoare de multipli agenti patogeni ce duc la producerea diverselor boli transmisibile.

Ce este si cum se realizeaza dezinsectia

Conform definitiei din dictionar dezinsectia este: Distrugere a insectelor parazite (transmitatoare de boli) aflate in mediul uman si provine din franceza de la cuvantul desinsection.

Dezinsectia este un procedeu prin care realizam distrugerea insectelor si parazitilor ce sunt purtatori de boli si pe care nu ii dorim in preajma noastra. Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu ajutorul unor substanta profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile.
gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor
Citeste mai mult