DEZINFECTIE

ECHIPA NOASTRA OFERA SERVICII PROFESIONALE DE DEZINFECTIE, PROCES PRIN CARE SE DISTRUG MICROORGANISMELE PATOGENE, FOLOSIND UN PERSONAL CALIFICAT, ECHIPAMENTE SI SUBSTANTE AUTORIZATE.

DEZINFECTIA - CE ESTE SI CUM SE REALIZEAZA

Cu alte cuvinte dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se doreste distrugerea formelor vegetale ale microorganismelor din mediul inconjurator in vederea combaterii si prevenirii bolilor ce sunt transmisibile si diverselor infectii.

Datorita dezvoltarii constante a tehnologiei si a descoperirii de substante din ce in ce mai eficiente lucrarile de dezinfectie au devenit accesibile oricui. Deoarece intodeauna este mai bine sa prevenim aparitia bolilor si a infectiilor noi va recomandam ca lucrarile de dezinfectie sa fie facute inaintea aparitiei microorganismelor patogene daunatoare. In fiecare zi suntem expusi miliardelor de microorganisme, ce ne pot dauna, in locuri publice ca mijloacele de transport, etc. Intotdeauna este mai bine sa prevenim decat sa combatem atunci cand vine vorba despe sanatatea noastra si a familiei noastre.
Putem spune ca dezinfectia are mai multe etape, si anume:
  • reducerea concentratiei de microorganisme patogene sub o limita anume
  • neutralizarea calitatilor agresive ale acestora
  • sterilizare – distrugerea totala
Exista diverse metode prin care se face dezinfectia, iar echipa noastra aplica substantele distrugatoare de microorganisme patoge prin urmatoarele metode:
  • termonebulizare
  • nebulizare
  • pulverizare
gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor
Citeste mai mult