DERATIZARE

DERATIZAREA ESTE FOARTE IMPORTANTA, DEOARECE ROZATOARELE (SOBOLANI, SOARECI) POT TRANSMITE DIVERSE BOLI GRAVE CA: BRUCELOZA, TRICHINELOZA, FEBRA AFTOASA, ETC.
Anual rozatoarele provoaca daune semnificative, atat fizice cat si materiale, miilor de proprietati si depozite alimentare. Pe langa faptul ca rozatoarele provoaca aceste daune, ele pot raspandi diverse boli care prezinta un risc grav pentru sanatatea publica. Transmiterea bolilor de la razatoare la om se poate face prin doua metode: direct si indirect. Transmiterea directa se face prin rani deschise ale omului sau prin consumul de alimente contamitate si/sau apa. Transmiterea indirecta se face prin capuse, acarieri si purici ce transmit infectia la om dupa ce se hranesc din rozatoarele infectate.

Rozatoarele traiesc in colonii familiale extinse si sunt capabile de o reproducere foarte rapida. Ele se hranesc de obicei, pe timp de noapte si consuma pana la 10% din greutatea corpului lor zi de zi. Rozatoarele pot fi vazute hranindu-se si in timpul zilei. Serviciul de Deratizare este absolut necesara atunci cand aveti de a face cu rozatoarele, deoarece pot transmite boli, polueaza, distrug alimentele si pot duce la pierderi economice. Deratizarea se face regulat – de obicei o data la trei luni, in scopul prevenirii refacerii rapide a coloniei daunatorilor.
gdpr-image
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor
Citeste mai mult